Takmålning i Stockholm

Vi målar & fräschar upp ditt tak i hela Stockholmsområdet.

Att måla ett tak är ett stort projekt men samtidigt billigare än att byta hela taket och kan vara värt att satsa på istället av många skäl. Takmålning ger ditt tak en fräschare look samtidigt som det kan skydda ditt tak från skador & mossbildning.

När man målar taket är kan man även ändra färg på befintliga takpannor eller takplåt. Innan man utför en takmålning kan det behövas en taktvätt eftersom äldre tak kan drabbas av mossbildning & dylikt. Rådfråga oss inför att du ska måla om taket.

All form av arbete på tak är en säkerhetsrisk och inget vi rekommenderar att man gör på egen hand. Genom att anlita en professionell takmålare kan du även säkerställa att rätt färg, penslar & övrigt material som används ger ett bra resultat.

Våra kunder är både privatpersoner och företag som har behov av att måla om stora som små tak. Tack vare att vi enbart jobbar med kvalitetssäkrade varumärken kan vi lämna 10-års garanti på både material och arbete. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter med fasta priser.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha en offert på att måla om ditt tak.

Bli kontaktad av en projektledare

Referensprojekt

Takläggning i Stockholm
Takläggning i Djursholm
Takläggning i Danderyd
Glaserat Tak i Huddinge
Takläggning betongtak
Villa med Plåttak

Nöjda kunder

Tegel & Plåttak, Danderyd

“Vi är supernöjda med arbetet och framförallt slutresultatet. Blev klart enligt tidsplan och till utsatt budget.”

Plåttak, Ekerö

“Roofer gjorde ett utmärkt arbete. Kom snabbt ut & lämna offert med fast pris och levererade enligt plan.”

Tegeltak, Bromma

“Vi ville renovera vårt gamla tegeltak på vår sekelskiftesvilla i Bromma. Gick snabbt & smidigt till rimligt pris.”

Utvalda leverantörer

Vanliga frågor & svar

Lämnar ni garanti på takmålning?

Ja, tack vare att vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer lämnar vi alltid 3 års garanti på arbete och material vid målning av tak.

Hur ofta behöver man måla ett tak?

Det finns egentligen inga enkla svar på hur ofta man bör måla ett tak. Allt beror på takets typ, vilket väder & klimat men det man kan säga är att målning av taket förlänger dess livslängd och förhöjer utseendet på fastigheten. 

Kontakta oss för offert

Tveka inte kontakta oss och berätta mer om ditt takprojekt så lämnar vi en offert. Det går bra att skicka ett mail till info@roofer.se, ringa oss på 0739 577 179 eller fylla i vårt formulär nedan.