Takentreprenad  i Stockholm

Hem » Takentreprenad

Din professionella takentreprenör

Roofer är en takentreprenör baserad i Stockholm men jobbar med stora & små projekt över hela landet. Vi lägger och byter tak efter dina önskemål. Vi kan återställa ditt tak till sina forna glansdagar, ändra lutning och bygga om takstommar eller skapa ett helt nytt utseende för ert tak.

Roofer har lång erfarenhet som takentreprenör och hjälper såväl privatpersoner som företag med allt inom tak vid små och större projekt. Vid renovering och nybyggnation lämnar vi alltid 10 års garanti på material och arbete.

Tveka inte att kontakta oss om står inför en stundande takentreprenad. Du når oss enkelt på 0739 577 179 eller info@roofer.se.

Bli kontaktad av en projektledare

Nöjda kunder

Tegel & Plåttak, Danderyd

“Vi är supernöjda med arbetet och framförallt slutresultatet. Blev klart enligt tidsplan och till utsatt budget.”

Plåttak, Ekerö

“Roofer gjorde ett utmärkt arbete. Kom snabbt ut & lämna offert med fast pris och levererade enligt plan.”

Tegeltak, Bromma

“Vi ville renovera vårt gamla tegeltak på vår sekelskiftesvilla i Bromma. Gick snabbt & smidigt till rimligt pris.”

Utvalda leverantörer

Vanliga frågor & svar

Lämnar ni garanti på taket?

Ja, tack vare att vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer av takpannor, takpapp och takisolering lämnar vi alltid 10 års garanti på arbete och material vid takrenovering eller läggning av nya tak.

Hur ofta behöver man byta tak?

Det finns egentligen inga enkla svar på hur ofta man bör genomföra ett takbyte. Normalt sett brukar man säga att livslängden 15-50:e år beroende på typ av tak. Kortare för exempelvis takpapp och längre vid tegeltak eller plåttak.

Man bör genomföra kontinuerliga besiktningar av sitt tak för att säkerställa att man inte har röta, läckage eller andra problem som kan bli ännu mer kostsamma i längden om de inte åtgärdas.

Referenskunder

Vi har använt oss av Roofer för installationer på många av våra nyproduktioner. De ger tydliga offerter, följer tidsplaner och ger klara besked från start till slut.

Eric Olsson
Byggprojektledare, Peab AB

Kontakta oss för offert

Tveka inte att höra av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt platsbesök. Kontakta oss gärna genom att skicka ett mail till info@roofer.se, ringa oss på 0739 577 179 eller fylla i formuläret nedan.