Taktvätt i Stockholm

Vi tvättar & fräschar upp ditt tak i hela Stockholmsområdet.

Att tvätta ett tak är det snabbaste & billigaste sättet att fräscha upp utseendet på ditt tak. En taktvätt ger ditt tak en ny look samtidigt som du blir av med mossbildning och skyddar ditt tak från ytterligare skador & mossbildning med hjälp av den skyddande efterbehandlingen

All form av arbete på tak är en säkerhetsrisk och inget vi rekommenderar att man gör på egen hand. Genom att anlita en professionell taktvättare kan du även säkerställa att material & metoder som används ger ett bra resultat.

Våra kunder är både privatpersoner och företag.  Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter med fasta priser.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha en offert på att tvätta ditt tak. 

Vanliga frågor & svar

Lämnar ni garanti på taktvätt?

Ja, tack vare att vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer lämnar vi alltid 3 års garanti på arbete och material vid tvätt av tak.

Hur ofta behöver man tvätta ett tak?

Det finns egentligen inga enkla svar på hur ofta man bör tvätt ett tak. Allt beror på takets typ, vilket väder & klimat men det man kan säga är att tvätt av taket förlänger dess livslängd och förhöjer utseendet på fastigheten. 

Kontakta oss för offert

Tveka inte kontakta oss och berätta mer om ditt takprojekt så lämnar vi en offert. Det går bra att skicka ett mail till info@roofer.se, ringa oss på 0739 577 179 eller fylla i vårt formulär nedan.