Takläggning av Tegeltak

Roofer är din professionella takläggare i Stockholm. Vi lägger klassiska tegeltak vid nybyggnation, ombyggnad och renovering.

Takpannor i tegel är ett av de mesta hållbara taktyperna när plattorna väl ligger på plats. Samtidigt är de känsligare och mer delikata än andra typer av tak vid läggningen. Förutom fördelarna med lång hållbarhet är tegelpannor en klassisk & vacker utsmyckning på huset eftersom det bygger på traditionell byggnadskonst.

Att byta eller lägga nytt tegeltak kan vara tidskrävande och komplicerat, så det är rekommenderat att anlita en professionell takfirma. Med hjälp av en erfaren takläggare går bytet av tak snabbt & smidigt utan att ni riskerar omfattande skador på plattorna eller huset i övrigt.

Våra kunder är både privatpersoner och företag som har behov av att lägga nytt tak, renovera befintliga tak och bygga om tak. Tack vare att vi enbart jobbar med kvalitetssäkrade varumärken kan vi lämna 10-års garanti på både material och arbete. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter med fasta priser.

Tveka inte att kontakta oss om står inför en takläggning av tegeltak. Du når oss enkelt på 0739 577 179 eller info@roofer.se.

Bli kontaktad av en projektledare

Referensprojekt

Takläggning i Stockholm
Takläggning i Djursholm
Takläggning i Danderyd
Glaserat Tak i Huddinge
Takläggning betongtak
Villa med Plåttak

Nöjda kunder

Tegel & Plåttak, Danderyd

“Vi är supernöjda med arbetet och framförallt slutresultatet. Blev klart enligt tidsplan och till utsatt budget.”

Plåttak, Ekerö

“Roofer gjorde ett utmärkt arbete. Kom snabbt ut & lämna offert med fast pris och levererade enligt plan.”

Tegeltak, Bromma

“Vi ville renovera vårt gamla tegeltak på vår sekelskiftesvilla i Bromma. Gick snabbt & smidigt till rimligt pris.”

Utvalda leverantörer

Vanliga frågor & svar

Lämnar ni garanti på taket?

Ja, tack vare att vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer av takpannor, takpapp och takisolering lämnar vi alltid 10 års garanti på arbete och material vid takrenovering eller läggning av nya tak.

Hur ofta behöver man byta tak?

Det finns egentligen inga enkla svar på hur ofta man bör genomföra ett takbyte. Normalt sett brukar man säga att livslängden 15-50:e år beroende på typ av tak. Kortare för exempelvis takpapp och längre vid takpannor eller plåttak. Man bör genomföra kontinuerliga undersökningar av sitt tak för att säkerställa att man inte har röta, läckage eller andra problem som kan bli ännu mer kostsamma i längden om de inte åtgärdas.

Kontakta oss för offert

Tveka inte att höra av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt platsbesök. Kontakta oss gärna genom att skicka ett mail till info@roofer.se, ringa oss på 0739 577 179 eller fylla i formuläret nedan.