Takläggning  i Stockholm

Hem » Takläggning

plåttak takläggning i stockholm

Professionell takläggning

Roofer är din professionella takläggare i Stockholm men utför takläggningar i hela landet. Vi lägger tak vid nybyggnation, ombyggnad och renovering. Vi kan alla typer av tak, takstommar och lutningar.

Våra kunder är både privatpersoner och företag som har behov av att lägga nytt tak, renovera befintliga tak och bygga om tak. Tack vare att vi enbart jobbar med kvalitetssäkrade varumärken kan vi lämna 10-års garanti på både material och arbete. Vi erbjuder alltid offert med fasta priser.

Tveka inte att kontakta oss om står inför en stundande takläggning. Du når oss enkelt på 0739 577 179 eller info@roofer.se.

Bli kontaktad av en projektledare

Kompetenta & erfarna takläggare

Våra takläggare har lång erfarenhet av att takläggning åt privatpersoner, företag & bostadsrättsföreningar. Vi utför dagligen takläggningar i Stockholm med omnejd men är verksamma över hela landet som underentreprenör till nybyggnationer, renoveringar & tillbyggnader.

Byter alla typer av tak

Oavsett om du vill lägga ett tegeltak, betongtak, papptak eller plåttak så kan vi hjälpa dig lägga taket med goda resultat. Kontakta oss gärna för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så lämnar vi offert på hela arbetet.

Trygg takläggning med garanti på arbete & material 

Förutom våra kunniga takläggare så har vi valt att arbeta med några av landets ledande leverantörer av material. Detta gör vi för att kunna säkerställa att vi arbetar med rätt produkter och ska kunna erbjuda garantier och resultat som vi kan stå för. När du anlitar oss för takläggning av nytt tak erbjuder vi alltid 10 års-garanti på såväl arbete som material. 

Så går en takläggning till (Steg-för-steg)

När man lägger ett tak så börjar man med att bygga upp ställningar runt fastigheten för att säkerställa ett säkert arbete. När ställningarna är uppe påbörjar man vid en nybyggnation byggandet av takreglarna som bestämmer takets lutning. Efter reglerna monteras undertaksspont och därefter undertakspapp, läkt och slutligen takpannor eller takplåt. 

Vad ingår i en takläggning?

Vad som ingår i en takläggning beror lite på om man ska lägga helt nytt tak eller byta ut ett befintligt tak. I vissa fall eller vid behov kan man även byta hela eller delar av underlagssponten när det t.ex. drabbats av fuktskador. Om du ska lägga nytt eller byte utseende / lutning på taket behöver man byta ut takreglar och undertaksspont men det är inte alltid nödvändigt om man enbart vill byta taket.

Kontakta oss för offert på takbyte

Vill du byta ditt tak? Kontakta oss på 0739 577 179 för ett kostnadsfritt platsbesök och offert. Det går även bra att maila oss på info@roofer.se eller skicka ett meddelande i formuläret längst ned på sidan. 

Nöjda kunder

Tegel & Plåttak, Danderyd

“Vi är supernöjda med arbetet och framförallt slutresultatet. Blev klart enligt tidsplan och till utsatt budget.”

Plåttak, Ekerö

“Roofer gjorde ett utmärkt arbete. Kom snabbt ut & lämna offert med fast pris och levererade enligt plan.”

Tegeltak, Bromma

“Vi ville renovera vårt gamla tegeltak på vår sekelskiftesvilla i Bromma. Gick snabbt & smidigt till rimligt pris.”

Utvalda leverantörer

Vanliga frågor & svar

Lämnar ni garanti på taket?

Ja, tack vare att vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer av takpannor, takpapp och takisolering lämnar vi alltid 10 års garanti på arbete och material vid takrenovering eller läggning av nya tak.

Hur ofta behöver man byta tak?

Det finns egentligen inga enkla svar på hur ofta man bör genomföra ett takbyte. Normalt sett brukar man säga att livslängden 15-50:e år beroende på typ av tak. Kortare för exempelvis takpapp och längre vid takpannor eller plåttak. Man bör genomföra kontinuerliga undersökningar av sitt tak för att säkerställa att man inte har röta, läckage eller andra problem som kan bli ännu mer kostsamma i längden om de inte åtgärdas.

Kontakta oss för offert

Tveka inte att höra av dig till oss för att boka in ett kostnadsfritt platsbesök. Kontakta oss gärna genom att skicka ett mail till info@roofer.se, ringa oss på 0739 577 179 eller fylla i formuläret nedan.