Takläggning av Solcellstak

Roofer är din professionella takläggare i Stockholm. Vi lägger solcellstak vid nybyggnation, ombyggnad och renovering. 

Våra kunder är både privatpersoner och företag som har behov av att lägga nytt tak, renovera befintliga tak och bygga om tak. Tack vare att vi enbart jobbar med kvalitetssäkrade varumärken kan vi lämna 10-års garanti på både material och arbete. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter med fasta priser.

Tveka inte att kontakta oss om du vill lägga solcellstak på nytt eller befintligt tak.

Vanliga frågor & svar

Lämnar ni garanti på taket?

Ja, tack vare att vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer av takpannor, takpapp och takisolering lämnar vi alltid 10 års garanti på arbete och material vid takrenovering eller läggning av nya tak.

Vad kostar en takrenovering?

En takrenovering på ett normalstort hus kostar runt 100.000 kr inkl. moms och inkluderar både material och arbetskostnad. Om du är berättigad till ROT-avdrag kan du dra av 30% av arbetskostnaden. Räknar man per kvadratmeter så brukar man räkna 1200 – 3600 kr / kvm beroende på hur avancerat arbetet är och vilket material som används. Sedan finns naturligtvis undantagsfalls – särskilt om man t.ex. ska genomföra en total takomläggning med ny isolering, ny lutning och takreglar, om man behöver kranbil, typ av takpannor och mycket mer. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök så lämnar vi en offert.

Hur ofta behöver man byta tak?

Det finns egentligen inga enkla svar på hur ofta man bör genomföra ett takbyte. Normalt sett brukar man säga att livslängden 15-50:e år beroende på typ av tak. Kortare för exempelvis takpapp och längre vid takpannor eller plåttak. Man bör genomföra kontinuerliga undersökningar av sitt tak för att säkerställa att man inte har röta, läckage eller andra problem som kan bli ännu mer kostsamma i längden om de inte åtgärdas.

Är det enkelt att byta typ av tak?

Innan man väljer att byta från ett takmaterial till ett annat behöver man göra en grundlig besiktning. Detta beror på att olika taktyper kan ha olika vikt samt vissa typer av tak är bättre lämpade för vissa taklutningar. Kontakta oss och boka en kostnadsfri besiktning idag!

Kontakta oss för offert

Tveka inte kontakta oss och berätta mer om ditt takprojekt så lämnar vi en offert. Det går bra att skicka ett mail till info@roofer.se, ringa oss på 08-10 10 01 eller fylla i vårt formulär nedan.